Mogelijkheden

Wij bieden verschillende opties. Heb je zelf een geschikte locatie dan kan je de Bubbel Ballen huren om op jouw eigen locatie te spelen (zelf ophalen en terugbrengen binnen 24 uur). Wanneer je geen eigen locatie hebt dan kan je op een van onze prachtige locaties 1,5 uur komen Bubbel Ballen. Dit zal compleet verzorgd zijn door een van onze begeleiders. Ook is het mogelijk dat wij op jouw eigen locatie het spel compleet verzorgen (1,5 uur).
24 uur huren
1,5 uur op onze locatie
1,5 uur op jullie eigen locatie
24 uur huren (bubbel voetbal op eigen locatie huren)
Beschik je zelf over een goede locatie zoals een groot grasveld, vlakke zandvlakte of sportzaal? Dan is huren van de Bubbel Ballen een perfecte optie. Wil je het voor binnen huren dan heb je een ruime binnenzaal nodig, ook dan is het huren van de bumperballen mogelijk.

Heb je een dergelijke ruimte, dan is vanzelfsprekend het huren zonder begeleiding de goedkoopste optie.

Hoe gaat huren in zijn werk?
- Tijdsduur: 24 uur
- Je haalt zelf alle materialen op bij onze opslag (Tilburg) en brengt deze binnen 24 uur zelf weer terug (tegen extra betaling is het mogelijk om de bubble voetballen te laten bezorgen) Wij bezorgen in heel Nederland.
- Materialen : Bubbel Ballen 1 electrische pomp, 1 voetbal, uitleg op papier van opzetten en opruimen van de bumper voetbalen, uitleg op papier van spelregels en tips om het spel te spelen.
- Een sportieve activiteit dat bekend staat om hilarische taferelen en waaraan iedereen veel plezier aan beleeft!

Ideaal voor scholen (sportdagen/ gymlessen), vrijgezellenfeesten en sportclubs. Geniet extra lang van deze geweldige activiteit. Huur de bubbel ballen nu ook zonder begeleiding en probeer het zelf.

Liever laten bezorgen? Het is uiteraard mogelijk de Bubbel Ballen bij je te laten bezorgen. Dit kan je aangeven tijdens het maken van de reservering (de kosten worden dan automatisch berekend).

Geen stroom aanwezig? Huur een aggregaat erbij tegen een meerprijs van €50,- incl. btw.
bubbelbal
bubbel ballen
bubbel voetbal
1,5 uur op onze eigen locatie bubbel voetballen (inclusief begeleiding) 
De Bubbel Ballen dienen gehuurd te worden met een minimum aantal van 6. En elk hoger aantal moet met 2 worden verhoogd (6, 8, 10 etc.)

Bubbelbal spelen in de buitenlucht of binnen in een zaal? Dat kan vt-entertainment voor je regelen. Wij hebben mooie binnen- en buitenlocaties waar je kunt bubbel ballen. Als je voor deze optie kiest zorgen wij voor de juiste locatie en de juiste materialen die je nodig hebt om het spel bubble ball te kunnen spelen. Wij zetten alles klaar, blazen de bubbel ballen op en geven begeleiding en tips bij het spelen van het spel. Het opzetten gebeurt voordat jullie er zijn zodat jullie meteen kunnen beginnen met het spelen van Bubbel Bal. Na afloop zorgen wij ervoor dat alles weer wordt opgeruimd en wordt meegenomen. Zo ontzorgen bij alles en kunnen jullie je focussen op het genieten.

Tijdsduur: 1,5 uur
Locatie: 1 van onze prachtige buitenlocaties in Tilburg 

Wij zorgen voor een begeleider en alle materialen:
- Prachtige buitenlocatie
- Bubbel Ballen
- Voetbal
- Hesjes
- 1 blower
- Pionnen
- haspel
- reparatietape
bubbel ballen
bubbel voetbal
bubbelbal
Informatie aanvragen...
1,5 uur Bubbel Ballen op jullie eigen locatie (inclusief begeleiding)
De Bubbel Ballen dienen gehuurd te worden met een minimum aantal van 6. En elk hoger aantal moet met 2 worden verhoogd (6, 8, 10 etc.)

Bubbel Bal voor volwassenen is een hilarisch spel om te spelen op jullie locatie. Dit kan een locatie buiten zijn met gras, zand of een andere zachte ondergrond. Voor een binnen locatie is het ook erg geschikt omdat het gewoon in een zaal kan worden gespeeld. Dit is bijvoorbeeld erg leuk om met het hele team te doen.

Wanneer je voor anderhalf uur begeleiding kiest zorgen wij ervoor dat alle wordt meegenomen naar jullie locatie en wordt klaargemaakt. Ook begeleiden wij het spel en leggen wij het spel uit en geven wij enkele speltips. Ook zorgen wij ervoor dat alles weer wordt opgeruimd. Dit doen wij voor alle bubbel ballen die jullie gehuurd hebben zodat jullie zo veel mogelijk plezier hebben met het spelen van dit spel

Tijdsduur: 1,5 uur
Locatie: Jullie eigen locatie met een niet scherpe of stenen ondergrond.

Wij zorgen voor sportieve begeleiding van het spel en alle materialen:
- Bubbel Ballen
- Voetbal
- 1 blower en haspel
- 4 Pionnen
- 6 Hesjes
- Reparatietape

Geen stroom aanwezig? Huur een aggregaat erbij tegen een meerprijs van €50,- incl. btw.
bubbel voetbal
bubbelbal
bubbel ballen
Informatie aanvragen....
Waar komt Bubble Ball vandaan?
Bubble Ball is afkomstig uit Noorwegen-Scandinavië en is in 2012 overgewaaid naar Nederland. Inmiddels is het spel niet meer weg te denken en is het een zeer populaire activiteit tijdens sportdagen, evenementen en familiedagen.
Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
zondag bereikbaar: 12.00 - 17.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 | Bubbel Bal Tilburg - vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram