Kinderen

Wij beschikken over speciale kinder Bubbel Ballen. Deze Bubbel Ballen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 11 jaar. Doordat deze Bubbel Ballen net een maatje kleiner zijn dan die voor volwassenen kunnen de kinderen goed bij de voetbal. Dit is niet alleen tien keer leuker voor de kinderen, het maakt het spel ook veiliger. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan: van zelf ophalen en terug brengen tot een compleet verzorgd kinderfeestje op onze eigen locatie.
24 uur huren
1,5 uur op jullie eigen locatie
1,5 uur op onze locatie
24 uur huren (kinder bubbel voetbal op eigen locatie huren)
Tijd: 24 uur
Het ophalen en terugbrengen: Tilburg

U krijgt van ons de volgende materialen mee:
- kinder Bubbel Ballen (aantal in overleg)
- voetbal
- 4 pionnen
- 1 elektrische pomp

Zoekt je een hilarisch onderdeel voor een sportdag, voetbalteam, hockeyteam, scoutinggroep, kinderfeest of wat dan ook? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je langer dan 1,5 uur Bubbel Bal spelen? Geen probleem! In dat geval kom je de materialen gewoon bij ons ophalen en breng je ze zelf binnen 24 uur weer terug.

Liever laten bezorgen? Het is uiteraard mogelijk de kinder Bubbel Ballen bij je te laten bezorgen. Dit kan je aangeven tijdens het maken van de reservering.

Geen stroom aanwezig? Huur een aggregaat erbij tegen een meerprijs van €50,- incl. btw.
bubbelbal
bubbel ballen
bubbel voetbal
1,5 uur op onze eigen locatie bubbel voetballen (inclusief begeleiding) 
Tijd: 1,5 uur
Jouw eigen locatie: Ergens in Nederland of België

Beschik je over een geschikte binnen- of buiten locatie? Dan komen wij met de kinder Bubbel Ballen naar je toe voor een compleet verzorgde Bubbel Bal activiteit. Dit kan bijvoorbeeld voor een sportdag, teamuitje of kinderfeest zijn.
Welke locaties zijn geschikt om Bubbel Bal te spelen? Bubbel Bal kan op veel verschillende locaties gespeeld worden. Belangrijk is wel, dat er een zachte ondergrond aanwezig is: gras, zand of een gymzaalvloer.

Wat is compleet verzorgd? De gehele activiteit wordt voor je geregeld. Onze Bubbel Bal begeleider komt naar je toe en geeft een korte demonstratie. De dag zelf wordt het Bubbel Bal van A tot Z door ons begeleid. 

Foto’s: Op verzoek kunnen er door de Bubbel Bal begeleiding foto’s gemaakt worden, die gratis aan je digitaal beschikbaar gesteld worden.
Tijd: 1,5 uur. Wil je langer? Dat is natuurlijk mogelijk: vraag naar de mogelijkheden.

Wij zorgen voor een begeleider en alle materialen:
- Begeleider
- Bubbel Ballen
- Voetbal
- Hesjes
- 1 blower
- Pionnen
- haspel
- reparatietape
- transport
bubbel ballen
bubbel voetbal
bubbelbal
1,5 uur Bubbel Ballen op jullie eigen locatie (inclusief begeleiding)
Tijd: 1,5 uur
Onze locatie: Tilburg

Liever op een van onze prachtige locaties? Wij zorgen dat de Bubbel Ballen op het sportveld klaar staan. Zodra jullie aankomen kan je gebruik maken van het parkeerterrein (dit wordt afgesloten). De Bubbel Bal begeleider zal je een korte demonstratie laten zien. Na de uitleg kunnen de kinderen meteen gaan beginnen en gaan genieten van dit hilarische spel met hun teamgenoten, vrienden of klasgenoten.

Wat is compleet verzorgd? De gehele activiteit wordt voor u geregeld. Onze Bubbel Bal begeleider komt naar u toe en geeft een korte demonstratie. Op de dag zelf wordt het Bubbel Bal spel van A tot Z door ons begeleid.

Foto’s: Op verzoek kunnen er door de Bubbel Bal begeleiding foto’s gemaakt worden, die gratis aan je digitaal beschikbaar gesteld worden.
Tijd: 1,5 uur. Wilt je langer? Dat is natuurlijk mogelijk: vraag naar de mogelijkheden.

Wij zorgen voor sportieve begeleiding van het spel, de locatie en alle materialen:
- Bubbel Ballen
- Voetbal
- 1 blower en haspel
- 4 Pionnen
- 6 Hesjes
- Reparatietape
- buiten locatie in Tilburg
- Begeleiding
bubbel voetbal
bubbelbal
bubbel ballen
Waar komt Bubble Ball vandaan?
Bubble Ball is afkomstig uit Noorwegen-Scandinavië en is in 2012 overgewaaid naar Nederland. Inmiddels is het spel niet meer weg te denken en is het een zeer populaire activiteit tijdens sportdagen, evenementen en familiedagen.
Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
zondag bereikbaar: 12.00 - 17.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 | Bubbel Bal Tilburg - vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram