Bubbel Voetbal

Zoek je een hilarisch onderdeel voor een sportdag, familiedag, voetbalteam, hockeyteam, scoutinggroep of wat dan ook? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je langer dan 1,5 uur Bubbel Bal spelen? Geen probleem! In dat geval kom je de materialen gewoon bij ons ophalen en breng je de bubbel ballen zelf binnen 24 uur weer terug.

24 UUR HUREN OP EIGEN LOCATIE

Zelf ophalen en terugbrengen binnen 24 uur.
Prijs op aanvraag
Bekijk alle mogelijkheden
Bubbel Ballen

OP EEN VAN ONZE LOCATIES

Prachtige locatie 1,5 uur incl. begeleiding.
Prijs op aanvraag
Bekijk alle mogelijkheden

OP EEN EIGEN LOCATIE

Jouw eigen locatie 1,5 uur incl. begeleiding.
Prijs op aanvraag
Bekijk alle mogelijkheden

NU OOK VOOR KINDEREN

Speciale kinder Bubbel Ballen, extra veilig en leuk!
Prijs op aanvraag
Bekijk alle mogelijkheden

Vraag naar de mogelijkheden!

Bubbel ballen huren op locatie
Bubbel Voetbal is een van de meest geboekte activiteiten van dit moment! Wil jij een keer helemaal los gaan tijdens een potje voetbal. Dan is dit je kans! Tijdens het spel zit je in een grote plastic bal die gevuld is met lucht, hierdoor ervaar je geen pijn tijdens het vallen. Dit komt doordat je met heel je lichaam in de bal zit en je als het ware wordt opgevangen door de Bubbel Bal. Deze activiteit staat bekend om veel spel plezier zowel bij de spelers als de toeschouwers. Wat is er namelijk leuker om een keer je collega op een andere manier te zien en hem op een eerlijke manier omver te duwen? Koprollen maken, vallen en weer opstaan, alles kan en niets is te gek in een Bubbel Bal. Zoek je een hilarisch onderdeel voor een sportdag, familiedag, voetbalteam, hockeyteam, scoutinggroep of wat dan ook? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je langer dan 1,5 uur Bubbel Bal spelen? Geen probleem! In dat geval kom je de materialen gewoon bij ons ophalen en breng je ze zelf binnen 24 uur weer terug.
Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
dinsdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 | Bubbel Bal Tilburg - vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram