Bubbel Bal huren in Dordrecht 

  

Heb jij zin in een gave activiteit als Bubbel Bal in Dordrecht geschikt voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, teamsporten of buurtfeesten? Dordrecht is een goede plek om deze activiteit te beleven. Geschikt voor alle leeftijden en is niet alleen een leuke maar ook een hele innovatieve activiteit. Sportief, leuk maar vooral hilarisch om zelf te beleven of om anderen het spel te zien spelen. vt-entertainment voorziet jullie graag van een perfect uitje met onze bubbelballen in Dordrecht. 

  

Hoeveel bubbelballen moet ik huren in Dordrecht? 

Het aantal bubbelballen wat je kan huren verschilt per groep, activiteit of duur van het spel. Maar iets wat in ieder geval zeker is, is dat Bubbel Bal een zeer vermoeiende activiteit is. Je hoeft dus niet voor elk persoon dat deelneemt aan de activiteit een aparte Bubbel Bal te huren. Wij voorzien je graag met advies over hoeveel Bubbel Voetballen je het beste kan huren in Dordrecht. Of dat op jouw eigen of op onze locatie is dat is geen probleem. Wij zorgen dat wij met jullie informatie het juiste aantal weten te bieden. Bel ons op het nummer 06-83867615 (ook via WhatsApp bereikbaar) of stuur ons een mail info@vt-entertainment.com

  

Hoe lang duurt het spel Bubbel Voetbal in Dordrecht?  

Je kan het spel boeken op twee verschillende manieren in Dordrecht. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen om de activiteit af te halen bij ons op locatie in Dordrecht en zo de activiteit een hele dag tot jouw beschikking te hebben. Dit kan dus 24 uur zijn. Als je hiervoor kiest dan krijg je van ons een duidelijke uitleg zodat je voorbereid bent bij het opbouwen van jouw activiteit en het uitvoeren hiervan. Zo hebben wij leuke tips en spelsoorten die je kan uitvoeren. Buiten deze handige uitleg krijg je ook nog extra spullen mee die horen bij de bumperballen. Dit zijn pionnen om goaltjes mee te maken als je ervoor kiest om fanatiek te voetballen tijdens de activiteit, hesjes om een teamverdeling te maken, een pomp om de Bubbel Ballen mee op te blazen en een goed opgepompte voetbal voor de activiteit. Je hebt de activiteit dus een hele dag (24 uur) tot jouw beschikking. 

  

De tweede manier om het spel te boeken is door het te boeken met begeleiding vanuit vt-entertainment. Zo krijg je alles verzorgd door vt-entertainment. Dit betekent dat echt alles door ons geregeld zal worden (afhankelijk of je zelf de locatie kiest of door ons de locatie laat kiezen). Wij zullen de opblaasballen opblazen, klaarzetten, het spel enthousiast begeleiden en na afloop zullen wij alles weer netjes opruimen mocht je voor deze optie kiezen, dan duurt dat gemiddeld anderhalf uur (1,5 uur). Als er behoefte is om het spel langer te laten duren kan dat natuurlijk van tevoren besproken worden en kan de prijs daarop worden aangepast.  

  

Met welke andere activiteiten van vt-entertainment gaat Bubbel Bal goed samen in Dordrecht? 

Bubbel Voetbal wordt het meeste geboekt in combinatie met Archery Tag. Deze zogenaamde combi-deal is erg populair en geschikt voor teamuitjes, bedrijfsuitjes of bijvoorbeeld kinderfeestjes.  

  

Wat zijn de prijzen die worden gebruikt voor het huren van Bumper voetbal in Dordrecht?  

Voor het opvragen van de prijzen voor het huren van Bubbel Voetbal kunt u contact met ons opnemen via de telefoon op het nummer 06-83867615. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@vt-entertainment.com

  

Is het veilig om de activiteiten te huren voor in Dordrecht? 

Veiligheid staat voorop bij vt-entertainment. Zo is het huren van de activiteiten Bumper Ball, Archery tag of Dart Voetbal erg veilig. Alle producten die wij verhuren zijn gemaakt van de beste materialen. Bumper Ball wordt bijvoorbeeld gemaakt van het materiaal TPU, Dit gaat lang erg lang mee en is flexibel. Ook zijn de Bubbel Voetballen gemaakt met de juiste hoogte voor kinderen of volwassen. Zo steekt je hoofd nooit gevaarlijk ver uit. Archery tag maakt gebruik van een tip die is gemaakt van Foam en geraakt worden vormt dus geen gemaar in combinatie met de meegeleverde maskers van vt-entertainment. Het dartvoetbal is een heel spektakel met zijn grootte maar ook hier zijn veilige voetballen meegeleverd. 

Dartvoetbal Huren in Dordrecht.  

Met een enorm dartbord val jij wel op! Een innovatief maar vooral adembenemende activiteit voor in Dordrecht. Erg geschikt voor sportdagen, introducties of om indruk te maken op jouw vrienden! Met een maximale grote van 5 meter is deze activiteit enorm. Het is gemakkelijk om dit reusachtige object op te zetten met de duidelijke uitleg van vt-entertainment. Maar wij bieden ook de optie om alles te verzorgen en op te zetten voor jullie in Dordrecht. Dat betekent dat niet alleen transport maar ook het opbouwen en afbreken door ons wordt gedaan. Een echt gemak dus.  

 

Hoeveel deelnemers zijn er geschikt voor Dartvoetbal in Dordrecht? 

De hoeveelheid deelnemers zijn eigenlijk vrijwel oneindig bij dit spel. Iedereen, van jong tot oud kan meedoen en iedereen kan op het dartvoetbal schieten. Zijn er echt enorme partijen dan adviseren wij om het dubbele dartvoetbalbord te huren in Dordrecht.  

 

Hoelang duurt een spelletje Foot Darts in Dordrecht?  

Als je ervoor kies om het Dart Voetbal enkel op te halen en terug te brengen dan kan je deze activiteit een hele dag gebruiken. Dat betekent dat je de activiteit maar liefst 24 uur tot jouw beschikking hebt. Met de andere optie wanneer wij het transport regelen maar ook de opbouw en afbouw dan kan je maar liefst 1,5 uur van de activiteit genieten. Dit is vaak voldoende ook in combinatie met grote groepen. Wij regelen alles en jullie worden volledig ontzorgd. Tevens begeleiden wij het spel ook. 

 

Waarmee valt Foot Darts het beste te combineren in Dordrecht?  

Foot Darts valt goed te combineren met Bubbelbal en Archery Tag. Dit zijn ook populaire opties bij vt-entertainment. Deze zijn namelijk voor een brede schaal inzetbaar. Bijvoorbeeld bij Bedrijfsfeesten, Kinderfeestjes of vrijgezellenuitjes. Je kan ook jouw eigen combi-deal samenstellen in Dordrecht. Dit kan het best via de mail of telefonisch via het mailadres info@vt-entertainment of via het nummer 06-83867615.  

 

Wat is een geschikte locatie voor Dartvoetbal in Dordrecht?  

Dartvoetbal kan niet alleen op een grasveld maar ook op de stenen worden opgezet. Dit kan bijvoorbeeld een grote straat, park of zandplek zijn. Wij bieden ook passend advies als je een mooie plek ter beschikking hebt maar niet weet of dit geschikt is voor Dartvoetbal in Dordrecht. Daarvoor kan je ons benaderen op het nummer 06-83867615 of via de mail info@vt-entertainment.com

 

Wat zijn de tarieven voor het spelen van Dart Voetbal in Dordrecht?  

Wij maken voor je een vrijblijvende offerte aan. Dit kan enkel voor Dart Voetbal zijn of voor een speciale combi-deal die voor je is samengesteld. Er komen geen rare of onverwachte kosten bij en je krijgt alles duidelijk. Wij proberen samen met je tot een passend voorstel te komen. 

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
woensdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram