Bubbel Bal huren in Tilburg 

Zoek jij een originele en innovatieve activiteit voor het teamweekend, vrijgezellenfeest, personeelsuitje of kinderfeestje in Tilburg? Dan is Bubbel Voetbal echt iets voor jou! Voetballen, maar dan op een leuke en vooral hilarische manier. Dit maakt het voor jong en oud echt heel erg leuk om te doen. Er komt veel meer bij kijken dan alleen het voetballen: (kop)rollen, botsen, lachen en goed samenwerken zijn allemaal belangrijke elementen bij het bubbleball. BubbelBal is een ‘sport’ die je gewoon een keer moet doen. Wij komen graag met onze bubbel voetballen en accessoires naar jullie eigen locatie in Tilburg bijvoorbeeld: (sport)veld, gymzaal of in een park.  

 

Hoe lang duurt het Bubbel Ballen in Tilburg? 

Het is mogelijk om bij ons de Bubbel Ballen te huren met of zonder begeleiding. Kiezen jullie voor begeleiding door ons? Dan zullen wij alles voor het uitje regelen, van A tot Z en komen wij met alle spullen naar jullie eigen locatie in Tilburg. Wij zullen de bubbelballen opblazen, klaar zetten, het spel begeleiden en aan het eind van de activiteit zullen wij alles weer opruimen. Gemiddeld duurt deze activiteit 1,5 uur. 

Een andere optie is dat jullie de spullen bij onze afhaallocatie in Tilburg zelf komen ophalen en binnen 1 dag weer komen terugbrengen. Zo bepaal je zelf waar en hoe lang je wilt Bubbel Ballen ergens in of rondom Tilburg. Bij het ophalen van de spullen zullen wij een duidelijke uitleg geven en krijgen jullie naast de bumperballen ook de volgende materialen mee: hesjes (om teams mee te maken), pionnen (om goaltjes mee te maken), pomp (om de Bubbel Ballen op te blazen en leeg te laten lopen) en een voetbal. 

 

Hoeveel Bubbel Ballen moet ik huren op mijn eigen locatie in Tilburg? 

Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers dat mee gaat doen aan Bubbel Bal in Tilburg. Bubbelvoetbal is stiekem nog best wel een vermoeiende activiteit, gelukkig hoef je dus niet voor elke deelnemer een eigen Bubbel Bal te huren. Wij geven jullie hierover graag een passend advies. Neem telefonisch contact met ons op: 06-83867615 (ook via WhatsApp bereikbaar) of stuur ons een mail info@vt-entertainment.com. 

 

Wat is een geschikte locatie in Tilburg voor bubble ball? 

Bubbel Voetbal kan je op veel verschillende plekken in Tilburg spelen, denk aan een park, sportveld, grasveld of een gymzaal/ sportzaal. Wij denken graag met je mee of het een geschikte locatie is om te Bubbel Ballen in Tilburg.  

 

Wat is een leuke activiteit om te combineren met bubbelbal in Tilburg? 

Bubbel Bal is erg leuk in combinatie met Archery Tag. Dit is de meest geboekte combi-deal voor bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en vrijgezellenfeesten. 

 

Wat zijn de tarieven van Bubbel Bal in Tilburg? 

Wil jij meer informatie over prijzen van het bubbelballen op jullie eigen locatie in Tilburg? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij helpen je graag verder! Dit kan per mail info@vt-entertainment.com of telefonisch 06-83867615 (ook via WhatsApp). 

 

Archery Tag huren in Tilburg 

Wij komen met een complete Archery Tag set naar jullie eigen locatie in Tilburg toe. Archery attack is een super vette activiteit voor teamuitjes, bedrijfsuitje, familiedagen, sportdagen of vrijgezellenfeesten. Het is een combinatie tussen paintball en trefbal maar dan minder pijnlijk. Archery tag is door gebruik te maken van een masker en pijlen (met een foam punt) volkomen veilig. Tijdens het spel archery tag in Tilburg komt er enorm veel adrenaline bij je naar boven. Archery Attack is meer dan alleen pijl en boog schieten want we zullen verschillende spellen spelen. Dit maakt het natuurlijk nog veel leuker. We starten met enkele schiet- en richt oefeningen, zodra elke deelnemer deze een beetje onder de knie heeft zullen we gaan starten met het maken van teams en kan het echte Archery Attack van start gaan! Archery Tag is zowel te huur met begeleiding als te huur in Tilburg zonder begeleiding. In dit laatste geval kom je de spullen zelf ophalen en breng je de archery tag setjes binnen een dag weer bij ons terug in Tilburg. 

 

Hoe lang duurt archery tag in Tilburg? 

Er zijn verschillende opties die wij aanbieden voor archery tag. Wij kunnen naar jouw eigen locatie toe komen en zullen dan gedurende 1,5 uur het spel volledig verzorgen en begeleiden (wil je archery attack langer spelen in Tilburg is dit natuurlijk ook altijd mogelijk). Daarnaast is het ook mogelijk om de archery tag setjes op te halen bij onze afhaallocatie in Tilburg (of Dordrecht). De archery tag spullen breng je dan binnen een dag weer bij ons retour. 

 

Hoeveel archery attack setjes moet ik huren op mijn eigen locatie in Tilburg? 

Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers dat mee wil doen aan het archery tag. Wij geven je hier graag een passend advies over. Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 06-83867615 of stuur ons een mail met jouw vraag naar info@vt-entertainment.com 

 

Wat is een geschikte locatie in Tilburg voor archery tag? 

Archery Tag kan je op veel verschillende plekken in Tilburg spelen. Dit kan op een sportveld, gymzaal, in een bos, op kantoor, in een loods, in een park of gewoon bij jou in de achtertuin. Weet jij niet zeker of jouw locatie geschikt is voor het spel archery tag in Tilburg of omgeving? Wij denken graag met je mee om een zo’n geschikt mogelijke locatie te vinden voor achery tag. 

 

Wat is een leuke activiteit om te combineren met archery tag in Tilburg? 

Bubbel Voetbal of lasergamen op eigen locatie zijn twee hele geschikte activiteiten om samen te huren met archery tag. Wij komen graag met een passend voorstel, huur bij ons een van onze combi-deals en profiteer niet alleen van extra plezier, maar ook nog eens van extra korting op jouw boeking! 

 

Wat zijn de prijzen van het huren van Archery Tag in Tilburg? 

Om de juiste prijs te krijgen, zonder onverwachte extra kosten, maken wij graag een ‘op maat’ gemaakte vrijblijvende offerte. Dit kan door middel van onderstaand contact formulier in te vullen of per mail info@vt-entertainment.com en telefonisch via 06-83867615 (ook via WhatsApp). Wij zullen binnen 24 uur reageren.  

 

Dartvoetbal huren in Tilburg 

Ben jij op zoek naar een echte eyecatcher voor jullie sportdag, teamdag, kinderfeestje of voor het bedrijfsuitje in Tilburg? Dan is voetbal darts echt iets voor jullie! Ons 5 meter hoge voetbal dartbord is een echte beleving en is niet meer weg te denken op sportdagen van scholen en clubdagen van sportclubs in Tilburg en omgeving. Wij van vt-entertainment komen graag met onze reuze dartvoetbal bij jou langs, zullen alles van A tot Z regelen zodat jullie optimaal kunnen genieten van deze fantastische activiteit. Er zijn een tal van spelmogelijkheden te bedenken en te spelen met het dart-voetbal. Je kan natuurlijk de officiële dartvorm doen (van 501 naar 0), maar je kunt ook kijken wie de hoogste score van je team, school of van het kinderfeestje kan schieten. Dart Voetbal is ook erg leuk te combineren met onze snelheidsmeter, zo kan je niet alleen kijken wie de hoogste score schiet, maar ook zien we het hardste schot heeft. Kortom een echte top activiteit is het DARTVOETBAL! Nu te huur op jullie eigen locatie in Tilburg en omgeving. 

 

Hoe lang duurt dartvoetbal in Tilburg? 

Er zijn verschillende opties, wij komen graag bij jullie langs. In dit geval zullen wij van vt-entertainment alles regelen van transport, opzetten, begeleiden tot aan het opruimen van het footdarts. Gegarandeerd 1,5 uur spelplezier! Huren jullie het Dart-Voetbal liever voor een hele dag op jullie eigen locatie in Tilburg dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij komen het dan alleen bezorgen en ophalen of jullie komen het dartvoetbal ophalen bij onze afhaallocatie in Tilburg.  

 

Wat is een geschikte locatie in Tilburg voor het huren van het dartvoetbal? 

Dartvoetbal kan je eigenlijk zo goed als overal spelen, of het nu een sportveld is, een park, tijdens het straatfeest in Tilburg of op het schoolplein. Beschik jij over een mooie locatie, maar weet je niet zeker of deze geschikt is voor het dartvoetbal bord? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee! Telefonisch te bereiken op 06-83867615 of via de mail info@vt-entertainment.com 

 

Onze voordelen van dartvoetbal op jullie eigen locatie 

  • Wij komen alles brengen en ruimen na afloop alles op 
  • Begeleiden het spel Dart Voetbal 

 

Wat is een leuke activiteit om te combineren met dartvoetbal in Tilburg? 

Bubbel Voetbal in combinatie met het huren van dartvoetbal in Tilburg is een perfecte match. Deze twee top activiteiten zijn erg geschikt voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en nog vele andere evenementen. Kijk op onze speciale combi-deal pagina voor extra voordeel! Liever zelf een combi-deal samen stellen? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag alles met je door om samen een super dag te organiseren.  

 

Wat zijn de prijzen van het huren van het Dart Voetbal in Tilburg? 

Om de juiste prijs te krijgen, zonder onverwachte extra kosten, maken wij graag een vrijblijvende offerte ‘op maat’. Zo kunnen alle wensen van je worden meegenomen en gaan we samen voor het beste resultaat. 

 

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
zondag bereikbaar: 12.00 - 17.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram