Bubbel Bal huren in Breda 

Op zoek naar een originele activiteit voor een kinderfeestje, personeelsuitje of familiedag  

om nooit meer te vergeten in Breda ? Dan ben je bij VT-entertainment aan het goede adres voor Bubbel Voetbal, een leuk en interactief spel !  Dit spel is geschikt voor jong en oud en zonder uitzondering zal iedereen gieren van het lachen tijdens het (kop)rollenbotsen en duwen. Samenwerken is ook niet onbelangrijk bij dit spel, waardoor de band met je collega’s, familie en vrienden ook sterker kan worden. BubbelBal is een ‘must’ voor iedereen in Breda. Graag komen we met onze bubbelballen en overige benodigdheden naar je toe op je eigen locatie in Breda. Denk hierbij aan een (sport)veld, gymzaal of in een park in de buurt.   

 

Hoe lang duurt het Bubbel Ballen in Breda? 

Als je wilt, dat wij de activiteit geheel verzorgen, dan heb je gegarandeerd 1,5 uur speeltijd. We komen dan van tevoren naar je locatie in Breda toe, blazen de bubbelballen op, zetten de spullen klaar (goaltjes, hesjes, veldmarkering, voetbal) en ruimen na afloop alles weer netjes op. Mocht je graag meer vrijheid willen over het tijdstip van beginnen en eindigen, dan kun je overwegen zonder begeleiding De Bubbel Voetballen te huren. In dat geval haal je de spullen bij onze afhaallocatie in Tilburg of Dordrecht zelf op en binnen 1 dag breng je het weer terug. Je ontvangt duidelijke uitleg en je krijgt alle benodigdheden mee (inclusief pomp om de bubbelballen mee op te blazen).  

 

Hoeveel Bubbel Ballen moet ik huren op mijn eigen locatie in Breda? 

Het aantal te huren ballen is afhankelijk van het aantal deelnemers en de soort groep, dat mee gaat doen aan Bubbel Bal in Breda. Bubbelvoetbal is stiekem nog best wel een vermoeiende activiteit, dus afhankelijk van de conditie hoef je dus niet per se voor elke deelnemer een eigen Bubbel Bal te huren. Al blijken kinderen vaak over tomeloze energie te beschikken, als ze eenmaal in deze bubbelballen gekropen zijn. Graag overleggen we met je wat voor jou het meest ideale aantal ballen is. Neem gerust telefonisch contact hierover met ons op: 06-83867615 (ook via WhatsApp bereikbaar) of stuur ons een mail info@vt-entertainment.com. We reageren snel, binnen 24 uur, ook op een kleine vraag.  

 

Wat is een geschikte locatie in Breda voor bubble ball? 

Jij kent Breda natuurlijk beter dan wij! Onze verwachting is, dat er in Breda en omstreken genoeg plaatsen zullen zijn, waar je met veel plezier en veilig kunt Bubbel Voetballen. Tot nu toe hebben we Bubbel Voetbal gespeeld in een park, sportveld, gymzaal, sporthal en achtertuin. Over een geschikte locatie in Breda denken wij graag met je meeSchroom niet om ons te benaderen hierover.  

 

Wat is een leuke activiteit om te combineren met bubbelbal in Breda? 

We hebben bij VT-entertainment heel veel verschillende leuke activiteiten, zoals je op de website kunt zien. Uit ervaring weten we, dat Bubbel Bal erg goed bevalt in combinatie met Archery Tagtevens de meest geboekte combi-deal voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en kinderfeestjes. 

 

Wat zijn de tarieven van Bubbel Bal in Breda? 

Om tot een juiste prijs te kunnen, hebben we specifieke informatie nodig over je activiteit in Breda. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen, zodat we je snel verder kunnen helpen! Dat kan via het gebruiksvriendelijke contact formulier hieronderper mail info@vt-entertainment.com of telefonisch 06-83867615 (ook via WhatsApp). Binnen 24 uur heb je zeker een reactie van ons en indien gewenst een offerte ‘op maat’.   

 

Archery Tag huren in Breda 

Altijd al meest trefzekere Robin Hood van Breda willen zijn ? Hier is je kans ! Op jouw verzoek komen we graag met een complete Archery Tag set naar je eigen locatie in BredaArchery attack is een super vette activiteit voor sportdagen, teamuitjes, bedrijfsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten of kinderfeestjes (vanaf 12 jaar). Het lijkt op paintball en trefbal, maar dan minder pijnlijkArchery Attack is door het gebruik van maskers en pijlen (met een foam punt) volkomen veilig. Als je eenmaal in het vuur van het spel zit, waan je je volledig in de middeleeuwen en stroomt de adrenaline onherroepelijk door je aderen. Archery Tag is een ‘teamsport’ met verschillende varianten, wat het extra aantrekkelijk maakt. Bij voorkeur starten we met enkele schiet- en richt spelletjes en zodra elke deelnemer het een beetje onder de knie heeft, kan de echte strijd beginnen. Je kunt Archery Tag zowel met begeleiding als zonder begeleiding huren op je eigen locatie in Breda. In dit laatste geval kom je de spullen zelf ophalen op onze afhaallocatie in Tilburg of Dordrecht en breng je de archery tag setjes binnen een dag weer bij ons terug. 

 

Hoe lang duurt archery tag in Breda? 

In alle gevallen krijg je 1,5 uur netto-speeltijd, maar langer is ook mogelijk. Als je zonder begeleiding huurt, dan is de keuze geheel aan jou, als je het allemaal maar binnen een dag terugbrengt naar onze afhaallocatie in Tilburg (of Dordrecht). Indien je liver hebt, dat wij de activiteit geheel verzorgen, dan komen we naar jouw locatie in Breda.  

 

Hoeveel archery attack setjes moet ik huren op mijn eigen locatie in Breda? 

Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers dat mee wil doen aan het archery tag. Wij geven je hier graag een passend advies over. Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 06-83867615 of stuur ons een mail met jouw vraag naar info@vt-entertainment.com 

 

Wat is een geschikte locatie in Breda voor archery tag? 

Op heel veel plaatsen in Breda is Archery Tag te spelen, als je een ruimte van ongeveer een volleybal veld tot je beschikking hebt. Extra leuk is het natuurlijk, als je meer ruimte hebt, waar tevens obstakels of heuvels zijn (waarachter mensen zich kunnen verschuilen). We hebben het tot nu toe gespeeld op een sportveld, in een gymzaal, in een bos, op kantoor, in een loods en in een park. Twijfel je over je locatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij denken graag met je mee om een zo’n geschikt mogelijke locatie te vinden voor achery tag in Breda. 

 

Wat is een leuke activiteit om te combineren met archery tag in Breda? 

Een hele toffe combinatie om samen te huren met Archery tag zijn: Bubbel Voetbal of Lasergamen op je eigen locatie in Breda. Vertel ons je specifieke vragen en wensen en we komen binnen 24 uur met een passend aanbod. Tip: combi-deals zijn extra voordelig!  

 

Wat zijn de prijzen van het huren van Archery Tag in Breda? 

Om snel te weten waar je aan toe bent wat betreft de kosten, maken we vrijblijvend en snel een offerte ‘op maat’. Noteer je specifieke vragen en wensen op onderstaand contact formulier, mail naar info@vt-entertainment.com of bel 06-83867615 (ook via WhatsApp). Wij zullen binnen 24 uur reageren.  

 

 

Dartvoetbal huren in Breda 

Op zoek naar een echte eyecatcher voor je bedrijfsuitje, teamdag, buurtfeest, sportdag, kinderfeestje, straatfeest of vrijgezellenfeest in Breda? Dan is voetbal darts een ‘must’Met ons reuze Dartbord van 5 meter hoog, maak je voor alle deelnemers een onvergetelijke belevenis. Niemand zal meer zeggen, dat darten saai is om naar te kijken ! En iedereen kan meedoen.  

Er zijn tal van spelmogelijkheden te bedenken en te spelen met het dart-voetbal. Natuurlijk kan je de officiële dartvorm doen (van 501 naar 0), maar ook kun je kijken wie de topscoorder is van je team, school, buurt, familie of kinderfeestje. Ook een leuke combinatie is Dart Voetbal met onze snelheidsmeter. Zo kan je de persoon met het hardste schot opsporen. Kortom: je bent verzekerd van een superdag met dit reuzen DARTVOETBAL op je eigen locatie in Breda en omgeving. 

 

Hoe lang duurt dartvoetbal in Breda? 

Door ons is 1,5 uur spelplezier gegarandeerd! En meer kan ook .. Je moet even bedenken of je zelf de spullen wilt komen ophalen en terugbrengen naar de afhaallocatie te Tilburg (of Dordrecht), zodat je er een hele dag over kan beschikken. Of dat je liever alles door ons laat verzorgen op je locatie in Breda. We zetten alles klaart, begeleiden het spel en ruimen alles weer netjes op.  

 

Wat is een geschikte locatie in Breda voor het huren van het dartvoetbal? 

De enige vereiste bij het dartvoetbal is, dat je ruim 5 meter de hoogte in kan. Het zal dus vaak in de buitenlucht zijn, of in een grote sporthal. Verder vormt de ondergrond niet snel een beperking. Eigenlijk is ieder plein, grasveld, straat of zaal wel geschikt voor zo’n reuze DartvoetbalBeschik jij over een mooie locatie in Breda, maar twijfel je of deze geschikt is voor het dartvoetbal bord? Mail of bel ons, wij denken graag met je mee! (06-83867615 of info@vt-entertainment.com) 

 

Wat is een leuke activiteit om te combineren met dartvoetbal in Breda? 

Uit ervaring blijkt, dat Bubbel Voetbal in combinatie met het huren van dartvoetbal in Breda een garantie voor succes isDeze twee innovatieve activiteiten zorgen voor onvergetelijke sportdagen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en nog vele andere evenementen. Niet voor niets behoort deze match tot een combi-deal, die extra korting oplevert! Voor een dubbeltje op de eerste rang: wie wil dat niet ? Voor extra voordeel kijk je op onze speciale combi-deal pagina! Zelf liever een combi-deal samen stellen? Neem contact op en we reageren binnen 24 uur. Stel je specifieke vragen en beschrijf je wensen op onderstaand contact formulier, mail naar info@vt-entertainment.com of bel 06-83867615 (ook via WhatsApp).  

 

Wat zijn de prijzen van het huren van het Dart Voetbal in Breda? 

Graag maken we op basis van je volledige informatie een vrijblijvende offerte ‘op maat’. Zo kunnen alle wensen van je worden meegenomen en gaan we samen voor het beste resultaat. 

 

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Oisterwijksebaan 137
5018 CB Tilburg
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
woensdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram