Bubbel Bal huren in Bergen op Zoom 

Op zoek naar een hilarisch tijdverdrijf met vrienden, collega’s, kinderen of je clubgenoten in Bergen op Zoom ? Dan is Bubbel Ballen echt iets voor jou! Voetballen, maar dan op een hele originele en lachwekkende manier. Zowel voor jong als oud een hele leuke en aanstekelijke activiteit. Het is veel afwisselender, dan gewoon voetballen: flink tegen elkaar botsen (op een veilige manier),  doldraaien van het (kop)rollen, veel plezier met elkaar beleven en tegelijkertijd de band versterken. Bubbel Voetbal is een must voor iedereen anno 2019! En wij helpen je graag om dit op jouw eigen locatie in Bergen op Zoom te realiseren. Denk hierbij aan een park, (sport)veld, grote achtertuin of sporthal. Of neem contact op met ons via 06-83867615 (ook via WhatsApp bereikbaar) of stuur ons een mail info@vt-entertainment.com, dan denken we met je mee.  

 

Wat houdt het concreet in: bumper voetbal in Bergen op Zoom (of omstreken) ? 

Ten eerste kun je kiezen of je met of zondebegeleiding wilt gaan Bubbel Voetbal wilt huren bij ons. Als je met begeleiding kiest, dan heb je er gen omkijken naar: we nemen de spullen mee, zetten ze voor je klaar op je locatie in Bergen op Zoom (of omstreken), begeleiden het spel gedurende 1,5 uur nadat de winnaars bekend zijn gemaakt, nemen we alles weer keurig mee naar huis. Zonder begeleiding is wat ons betreft ook prima. In dat geval haal je zelf de spullen bij onze afhaallocatie in Dordrecht of Tilburg op om deze binnen 1 dag weer terug te brengen. Zo heb je meer vrijheid waar en wanneer en hoelang je wilt Bubbelballen. Zo bepaal je zelf wanneer en hoe lang je Bubblefootball wilt spelen ergens in of rondom Bergen op ZoomUiteraard leggen we bij het ophalen alles duidelijk uit en krijg je alle benodigdheden mee: de bubbelballen, hesjes (om teams mee te maken), pionnen (om goaltjes mee te maken), pomp (om de Bubbel Ballen op te blazen en leeg te laten lopen) en een voetbal.  

 

Hoeveel Bubbel Ballen moet ik huren op mijn eigen locatie in Bergen op Zoom? 

Dat is helemaal afhankelijk van het aantal deelnemers wat wilt Bubbel Voetballen in Bergen op Zoom. Omdat Bumperbal best vermoeiend is, hoef je niet voor iedere deelnemer een Bubbel Bal te huren. Al merken we dat kinderen in deze Bubbel ballen weer bijna onuitputtelijk zijn. Neem gerust contact met ons op: 06-83867615 (ook via WhatsApp bereikbaar) of stuur ons een mail info@vt-entertainment.com voor passend advies.  

 

Wat nog leuker is dan Bubbel Bal ? Combineer Bubbelbal met een andere leuke activiteit in Bergen op Zoom ! 

Archery Tag is een hele toffe activiteit in combinatie met Bubbel Voetbal. Dit is trouwens de meest geboekte combi-deal voor kinderfeestjes (vanaf 12 jaar), personeelsuitjes, familie dagen, sportdagen, klassenuitjes en vrijgezellenfeestjes.  

 

Hoeveel kost Bubbel Bal in Bergen op Zoom? 

Het beste kun je contact met ons opnemen over de tarieven, die gelden voor Bubbel ballen op je eigen locatie in Bergen op Zoom. Dia kan telefonisch 06-83867615 (ook via WhatsApp) of per mail info@vt-entertainment.com. We zullen snel per mail of telefonisch reageren op je berichtje. Aarzel nietwe helpen je graag verder!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Archery Tag huren in Bergen op Zoom 

Dit is een van de meeste opkomende spelen in Nederland en nu ook te spelen op je eigen locatie in Bergen op Zoom! Je kunt deze activiteiten huren met of zonder begeleiding en is geschikt voor alle denkbare groepsuitjeskinderfeestjes, personeelsfeesten, familiedagen, sportclubs, klassenuitjes, vrijgezellenfeestje, vrijgezellenuitjes.  

Mocht je begeleiding willen, dan is je dag van alle gemakken voorzien. Wij komen dan naar jouw eigen locatie in Bergen op Zoom, bijvoorbeeld een sportveld, bos, park of gymzaal.  

 

Wat is Archery Tag precies voor spel ?  

Het is vergelijkbaar met paintball en trefbal, maar dan minder pijnlijk. Het is gebaseerd op het aloude boogschieten, maar dan geheel veilig met maskers en pijlen met foampunten. Voor je het weet ga je helemaal op in het spel en voel je je een echte Robin Hood in Bergen op Zoom. Als je kiest voor begeleiding, dan oefenen we eerst met wat schiet- en richtspelletjes. Daarna kan het echte spel beginnen, waarbij je keuze hebt uit 3 leuke varianten. Mocht je liever zonder begeleiding spelen, voel je dan vrij om de spullen bij ons in Dordrecht of Tilburg op te komen halen en binnen een dag weer terug te brengen.   

 

Hoe lang duurt Archery Attack in Bergen op Zoom? 

Als je kiest voor begeleiding en het gemak, dan spelen we 1,5 uur op jouw locatie. We zorgen dat we er ruim vantevoren zijn, alle spullen klaarzetten, zodat de netto-speeltijd echt 1,5 uur is. Daarna laten we jouw locatie in Bergen op Zoom (of omstreken) weer netjes opgeruimd achter. Wil je liever naar Dordrecht of Tilburg komen om het spel te spelen, dan ben je ook van harte welkom. Mocht je tot slot liever het heft in eigen hand nemen, dan kun je de spullen in Dordrecht of Tilburg ophalen en binnen een dag weer retourneren.  

 

Hoeveel Archery Tag sets heb ik nodig op mijn eigen locatie in Bergen op Zoom ? 

Dat is afhankelijk van allerlei factoren, zoals het aantal deelnemers en de soort groep, en we geven je daar graag advies over. Bel ons voor meer informatie over Archery Tag in Bergen op Zoom op telefoonnummer 06-83867615 of stuur ons een mail met jouw vraag naar info@vt-entertainment.com 

 

Wat is een geschikte locatie in Bergen op Zoom voor Archery Attack? 

Jij kent Bergen op Zoom beter, dan wij! Denk minimaal aan een oppervlak ter grootte van een volleyvalveld en het is natuurlijk extra leuk als er obstakels of heuvels aanwezig zijn, waarachter je je kan verschuilen. We hebben Archery Tag al gespeeld in bossen, parken, sportvelden, loodsen en in iemands achtertuin. Wil je toch liever overleggen over de locatie, neem dan gerust contact op via 06-83867615 (ook Whatsapp) of stuur een mail met jouw vraag naar info@vt-entertainment.com 

 

Is er een leuke combi-deal mogelijk in Bergen op Zoom ?  

Lasergamen of Bubbel Voetbal op je eigen locatie zijn twee hele geschikte activiteiten om samen te huren met Archery Tag. Graag komen we met jou tot een passende deal, zodat we met een busje vol spelplezier naar je toe kunnen komen. Er zijn hele gunstige deals bij, zoals de combi-deal van Archery Tag en Bubbel Voetbal.  

 

Hoeveel kost het huren van Archery Tag in Bergen op Zoom ? 

Om een hele duidelijke indicatie te hebben van de kosten van jouw favoriete activiteit(en), zien we het liefst je concrete vraag langskomen. Binnen 24 uur reageren we dan met een ‘offerte op maat’. Er is hieronder een gebruiksvriendelijk contact formulier aangemaakt, of mail naar info@vt-entertainment.com of bel 06-83867615 (ook via WhatsApp).  

 

 

 

Dartvoetbal huren in Bergen op Zoom 

Na deze dart-beleving zul je nooit meer zeggen, dat darten een saai spelletje is ! Dit reuze Dart Voetbalbord van 5 meter hoog trekt jouw kinderfeestjebuurtfeest, bedrijfsuitje, familiedag, sportdag, straatfeest, schoolfeest of vrijgezellenfeestje naar een hoger niveauVT-entertainment komt graag bij je langs om deze DartVoetbal op jouw locatie te plaatsen en de activiteit geheel te verzorgen. Er zijn -tig spelmogelijkheden, waaronder natuurlijk het traditionele dartspel (van 501 naar 0). Maar we loven ook graag een prijs uit voor het kind, de vrijgezel, of het personeelslid met de hoogste score. Of we maken het nog gekker door dit DartVoetbal te combineren met onze snelheidsmeter, waardoor ook de speler met het hardste schot in het zonnetje gezet kan worden. Kortom: over jouw DartVoetbal wordt in Bergen op Zoom nog lang nagepraat.  DARTVOETBAL! Nu te huur op jullie eigen locatie in Bergen en omstreken.  

 

Hoe lang duurt dartvoetbal in Bergen op Zoom? 

Dat is afhankelijk van de keuzes, die je maakt: je kunt kiezen voor begeleiding en zonder begeleiding. Met begeleiding regelen we alles van A tot Z op jouw locatie in Bergen op Zoom en bieden we je gegarandeerd 1,5 uur spelplezier. Mocht je liever een hele dag over het gigantische DartVoetbal zonder begeleiding willen beschikken, dan is dat ook mogelijk. Wij van VT-entertainment brengen en het halen het DartVoetbal graag op je locatie in Bergen op Zoom. Mocht je liever zelf vervoer regelen, dan mag je het ook binnen een dag zelf op komen halen in onze vestiging van Dordrecht of Tilburg en terugbrengen.  

 

Wat is een geschikte locatie in Bergen op Zoom voor het huren van het dartvoetbal? 

Eigenlijk kan je DartVoetbal op iedere ondergrond spelen, als het maar hoog genoeg is (ruim 5 meter). In de openlucht is daarom ideaal, denk daarbij aan een sportveld, park, schoolplein of afgezette straat in Bergen op Zoom. Twijfel je of je locatie wel geschikt ? Aarzel dan niet om ons even te bellen of te mailenwij denken graag met je mee! (06-83867615 of info@vt-entertainment.com).  

 

Wat is een leuke activiteit om te combineren met DartVoetbal in Bergen op Zoom? 

De perfecte match in combinatie met het huren van dartvoetbal in Bergen op Zoom is BubbelVoetbal. Deze twee in het oog springende activiteiten zijn een aanrader voor vrijwel alle denkbare evenementen: kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en nog vele andere evenementen. Voor extra voordeel: kijk op onze speciale combi-deal pagina! Stel je liever zelf een combi-deal samen? Bel of mail dan even, zodat we binnen 24 uur met elkaar kunnen bespreken hoe jouw superdag eruit moet komen te zien.  

 

Wat zijn de prijzen van het huren van het Dart Voetbal in Bergen op Zoom? 

Om een realistische prijs te krijgen, maken we graag ‘vrijblijvend’ een offerte op maat. Mail of bel ons met je specifieke wensen en vragen, zodat we helemaal aan jouw verwachtingen kunnen voldoende voor een eerlijke prijs.  

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
vrijdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram