Biljart Voetbal

XXL Pool Soccer huren
Wie kent het spel Pool/ biljart niet? Wij hebben de voetbalvariant in ons assortiment. Een Biljart Voetbal XXL die ruim 35 keer groter is dan de echte versie. Identieke voetballen worden gebruikt maar dan net een paar maatjes groter.

Pool soccer wordt niet gespeeld met een keu maar juist met de voeten. Daarom is dit een hele leuke voetbalactiviteit. Het Biljart Voetbal is erg leuk in combinatie met ons levensgrote Voetbal Dartbord.

Vraag naar de mogelijkheden!

biljart voetbal
biljart voetbal
biljart voetbal
24 uur huren
1,5 uur op onze locatie
1,5 uur op jullie eigen locatie
24 uur huren (biljart voetbal op eigen locatie huren)
Beschik je zelf over een goede locatie zoals een groot grasveld of een mooi vlak terrein, dan is huren van het XXL biljart voetbal een perfecte optie. Wil je het voor binnen huren dan heb je een ruime binnenzaal nodig, ook dan is huren van het poolsoccer mogelijk. Houd er rekening mee dat je ook ruimte nodig hebt rondom het biljart voetbal, dus een ruimte van minimaal 40 m2 is belangrijk.

Heb je een dergelijke ruimte, dan is vanzelfsprekend het huren zonder begeleiding de goedkoopste optie.

Hoe gaat huren in zijn werk?
- Tijdsduur: 24 uur
- Je haalt zelf alle materialen op bij onze opslag (Tilburg) en brengt deze binnen 24 uur zelf weer terug (tegen extra betaling is het mogelijk om het biljart voetbal te laten bezorgen) Wij bezorgen in heel Nederland.
- Materialen : biljart voetbal, 1 blower, 16 ballen, uitleg op papier van opzetten en opruimen Biljart Voetbal, uitleg op papier van spelregels en tips om het spel te spelen.
- Een sportieve activiteit waar biljarten en voetballen samenkomt en waaraan iedereen veel plezier aan beleeft!

Ideaal voor scholen (sportdagen/ gymlessen), vrijgezellenfeesten en sportclubs. Geniet extra lang van deze geweldige activiteit. Huur het XXL biljart voetbal nu en probeer het zelf.

Liever laten bezorgen? Het is uiteraard mogelijk om het biljart voetbal bij je te laten bezorgen. Dit kan je aangeven tijdens het maken van de reservering (de kosten worden dan automatisch berekend).

Geen stroom aanwezig? Huur een aggregaat erbij tegen een meerprijs van €50,- incl. btw.
Informatie aanvragen...
1,5 uur op onze eigen locatie voetbal biljarten (inclusief begeleiding) 
Lijkt het Biljart Voetbal je een leuke activiteit en wil je hierbij gebruik maken van onze buiten- of binnenlocatie met hierbij begeleiding, dan is dit natuurlijk mogelijk.

Wij beschikken over een mooi grasveld of een ruime gymzaal waar dit spel prima gespeeld kan worden. Jullie komen naar deze locatie waar wij zorgen dat het Biljart Voetbalspel gereed staat. Daarnaast zorgen we voor een duidelijke uitleg aan jullie en begeleiding tijdens het spel. Het enige wat jullie hoeven te doen is je uiterste best om zoveel mogelijk punten te scoren en het spel zo slim mogelijk te spelen en vooral plezier te hebben met elkaar!

Tijdsduur: 1, 5 uur
Locatie: onze locatie in Tilburg 

Wij zorgen voor de begeleider en alle benodigde materialen:
Prachtige buiten/ binnenlocatie
Biljart Voetbal spel
16 voetballen
-1 blower
- Haspel
Begeleider
Informatie aanvragen...
1,5 uur XXL biljart voetbal op jullie eigen locatie (inclusief begeleiding)
Beschikken jullie over een eigen geschikte locatie dan kunnen we ook naar jullie toe komen. Een mooi veld of glad terrein, een ruime binnenzaal, het kan allemaal! Wanneer de afmetingen van jullie locatie groter dan … m2 is, dan past dit XXL Pool Soccer spel er zeker in.

Wij zorgen ervoor dat we ruim van te voren op de afgesproken tijd aanwezig zijn om alles klaar te zetten voor deze sportieve activiteit. Vervolgens zullen we aan alle deelnemers het spel uitleggen en gedurende 1,5 uur het spel begeleiden. Een super activiteit voor iedereen die van biljarten en/of voetballen houdt en lekker sportief bezig wil zijn.

Tijdsduur: 1,5 uur
Locatie: jullie eigen binnen of buitenlocatie met een minimale afmeting van 40 m2.

Wij zorgen voor sportieve begeleiding van het spel en alle materialen:
Biljart Voetbal spel
16 voetballen
1 blower en haspel

Geen stroom aanwezig? Huur een aggregaat erbij tegen een meerprijs van €50,- incl. btw.
Informatie aanvragen....
Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
woensdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram