Bedrijfsuitje - professioneel lasergamen

Bedrijfsuitje lasergamen op eigen locatie
Bij ons boek je het meest gewilde personeelsuitje van dit moment. Actie en spanning dat is het lasergamen dat wij aanbieden bij jouw bedrijf. Gewapend met de meest nieuwe en professionele lasergame pistolen ga jij de strijd aan met je collega’s en dat ook nog eens in jullie eigen kantoor, supermarkt, opslag of loods. Wij komen naar jullie toe door heel Nederland en België. Eindelijk een keer iets anders dan het standaard bowlen of een kookworkshop? Dan is het lasergamen op jullie eigen locatie echt iets voor jou en je collega’s.
Origineel en super spannend
Het lasergamen bedrijfsuitje is super spannend en origineel. Wij bouwen jouw werkomgeving om tot een echte lasergame arena (lasers, obstakels en legernetten), niets is voor ons te gek en wij denken dan ook graag met je mee. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld in een supermarkt of andere grote winkel na sluitingstijd te gaan lasergamen! Door de winkelpaden rennen terwijl je een collega aan het beschieten bent met de nieuwste lasergame wapens. Er zijn vele spelmogelijkheden doordat wij gebruik maken van de meest innovatieve software. Dit zorgt er voor dat de mogelijkheden eindeloos zijn en dat het lasergamen zowel voor jongeren maar zeker ook voor ouderen een erg geschikte activiteit is.
Tarieven
Voor meer informatie over de tarieven, tijdsduur of andere vragen kan je bij ons terecht. Telefonisch zijn wij te bereiken op (+31 6 8386 7615), ook via WhatsApp te bereiken of stuur een e-mail naar info@vt-entertainment.com en wij zullen binnen 24 uur jouw vraag/ boeking in behandeling nemen.


Vraag naar de mogelijkheden!

Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
donderdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram