Archery Tag

Archery Tag 100% garantie voor een uitdagende activiteit!
Zoek jij een combinatie van trefbal, paintball en boogschieten? Dan is Archery Tag iets voor jou! Dit spel is vergelijkbaar met paintball maar het grote voordeel aan Archery Tag is dat je er geen blauwe plekken aan over houdt. In twee teams gaan jullie gewapend met een handboog de strijd tegen elkaar aan. Wie weet als eerste alle spelers van het andere team uit te schakelen of weet als eerste de target leeg te schieten?

De pijlen zijn voorzien van een rubberen punt waardoor het spel erg veilig is. Hierdoor is dit spel geschikt voor kinderen (vanaf 12 jaar), mannen en vrouwen. Verschillende spel varianten zijn bij Archery Tag mogelijk!
Team vs Team
Twee teams, twee targets, handbogen en pijlen. Wie weet bij het startschot zo snel mogelijk een of meerdere pijlen te bemachtigen en een tegenstander of het target van de tegenpartij te raken? Welk team als eerste de target heeft leeg geschoten of de gehele tegenpartij heeft uitgeschakeld wint het spel.

Vele andere spel mogelijkheden: mail naar info@vt-entertainment.com.

Vraag naar de mogelijkheden!

Archery Tag
Archery Tag
24 uur huren
1,5 uur op onze locatie
1,5 uur op jullie eigen locatie
24 uur huren (Archery Tag op eigen locatie huren)
Beschik je zelf over een goede locatie zoals een groot grasveld of een mooi terrein, dan is huren van de Archery Tag setjes een perfecte optie. Wil je het voor binnen huren dan heb je een ruime binnenzaal nodig, ook dan is huren van het Archery Attack mogelijk. Houd er rekening mee dat je ook ruimte nodig hebt rondom het speelveld van achery tag.

Heb je een dergelijke ruimte, dan is vanzelfsprekend het huren zonder begeleiding de goedkoopste optie.

Hoe gaat huren in zijn werk?
-
Tijdsduur: 24 uur
- Je haalt zelf alle materialen op bij onze opslag (Tilburg) en brengt deze binnen 24 uur zelf weer terug (tegen extra betaling is het mogelijk om de -Archery Attack setjes te laten bezorgen) Wij bezorgen in heel Nederland.
- materialen: bogen, maskers, pijlen, targets, 6 bunkers, uitleg op papier van opzetten en opruimen van de archery tag setjes, uitleg op papier van spelregels en tips om het spel te spelen.
- Een sportieve activiteit: de combinatie tussen paintball en trefbal waaraan iedereen veel plezier aan zal beleven!

Ideaal voor scholen (sportdagen/ gymlessen), kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en sportclubs. Geniet extra lang van deze geweldige activiteit. Huur het pannaveld voetbal nu en probeer het zelf.

Liever laten bezorgen? Het is uiteraard mogelijk om archery tag setjes bij je te laten bezorgen. Dit kan je aangeven tijdens het maken van de reservering (de kosten worden dan automatisch berekend).

Geen stroom aanwezig? Huur een aggregaat erbij tegen een meerprijs van €50,- incl. btw.
Informatie aanvragen...
1,5 uur op onze eigen locatie Archery Tag (inclusief begeleiding) 
Archery Tag dient gehuurd te worden met een minimum aantal van 6 bogen. En elk hoger aantal moet met 2 worden verhoogd (6, 8, 10 etc.)

Archery tag spelen in een gaaf park of binnen in een zaal kan op een van onze locaties van vt-entertainment. Wij leveren zelfs bunkers mee voor een echt adembenemend potje archery tag. Archery tag is een combinatie tussen trefbal en painbal waarbij de punt van de pijlen gemaakt zijn van zacht foam waardoor het geen zeer doet als je geraakt wordt. Wij ontzorgen je helemaal en zorgen ervoor dat alles al klaar staat zodra je bij de locatie aankomt. Wij geven een uitleg en jullie kunnen meteen beginnen. Na afloop zorgen wij ervoor dat wij alles opruimen en weer meenemen.

Tijdsduur: 1,5 uur

Locatie: 1 van onze prachtige buitenlocaties in Tilburg of Dordrecht

Wij zorgen voor een begeleider en alle materialen:
-
Bogen
- Maskers
- Bunkers
- Targets
- Pijlen
- 1 blower en haspel
- Prachtige locatie
Informatie aanvragen...
1,5 uur Archery Attack op jullie eigen locatie (inclusief begeleiding)
Archery Tag dient gehuurd te worden met een minimum aantal van 6 bogen. En elk hoger aantal moet met 2 worden verhoogd (6, 8, 10 etc.)

Archery tag is een combinatie tussen paintball en trefbal. 2 teams nemen het tegen elkaar op met dit spannende spel. Het spel kan op veel locaties worden gespeeld omdat er geen speciale ondergrond voor nodig is. Ook worden er targets meegeleverd die gebruikt kunnen worden als schuilplaats. Welke collega schiet jij het eerst af?

Met anderhalf uur begeleiding op jullie locatie komen wij alle spullen brengen die nodig zijn om het spel te spelen. Ook zorgen wij ervoor dat wij jullie speltips geven en de juiste uitleg waardoor jullie zo snel mogelijk het spel kunnen gaan spelen. Na afloop zullen wij ervoor zorgen dat alles wordt opgeruimd en wordt meegenomen.

Tijdsduur: 1,5 uur

Locatie: Archery tag kan op elke locatie gespeeld worden. De bunkers dienen wel op een zachte ondergrond geplaatst te worden.

Wij zorgen voor sportieve begeleiding van het spel en alle materialen:
- Bogen
- Maskers
- Bunkers
- Targets
- Pijlen
- 1 blower en haspel

Geen stroom aanwezig? Huur een aggregaat erbij tegen een meerprijs van €50,- incl. btw.
Informatie aanvragen....
Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
donderdag bereikbaar: 10.00 - 19.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram