ACTIE NATIONALE SPORT VAKBEURS 2018

Leuk dat je mee doet aan onze Dart Voetbal winactie! Schiet jij de hoogste score (meeste punten) van alle bezoekers aan de beurs op 14 en 15 november 2018 in Gorinchem? Dan maak je kans op een tegoedbon t.w.v. €350,-.

De kleine lettertjes

 1. De winnaar wordt door vt-entertainment vastgesteld, dit is op basis van de hoogste score, die behaald wordt met 2 voetballen.
 2. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan de winactie.
 3. Bij het doorgeven van een fout e-mail adres is vt-entertainment niet aansprakelijk en zal het bedrijf ook niet mee doen aan de winactie.
 4. Bij twee of meer winnaars wordt er geloot, slechts  één bedrijf/ sportclub/ gemeente of andere instelling kan de tegoedbon winnen.
 5. Elk bedrijf/ sportclub/ gemeente of andere instelling kan een keer mee doen met de winactie.
 6. De winnaar wordt per nieuwsbrief (uiterlijk 1 week na afloop van de beurs) bekend gemaakt.
 7. vt-entertainment heeft toestemming om het doorgegeven e-mailadres van de deelnemer te gebruiken om nieuwsbrieven te versturen.
 8. vt-entertainment is nooit aansprakelijk.
 9. De tegoedbon is geldig t/m 31 december 2019, daarna zal de tegoedbon slechts een kortingsbon zijn t.w.v. 25% op de reserveringsom.
 10. De prijs is uitsluitend te gebruiken bij een event (of iets dergelijks) op een sportclub.
 11. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en woonachtig zijn in Nederland . Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 12. vt-entertainment kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 13. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 14. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld.
 15. De tegoedbon is uitsluitend te gebruiken voor verhuur producten van vt-entertainment
 16. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door vt-entertainment voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
 17. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 18. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 19. Voor vragen kan je contact opnemen met: info@vt-entertainment.com
 20. Op onze winacties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Wat doen wij?
De beste activiteiten vind je bij vt-entertainment! Een bedrijfsuitje organiseren? Samen met het gezin een familie uitje? Of een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Wij regelen het voor je!
Adres
vt-entertainment
Nijverheidsweg 9B
5061 KK Oisterwijk
logo vt-entertainment
Heb je vragen? Bel ons op.
zondag bereikbaar: 12.00 - 17.00 uur
(085) 0470 528
© Copyright 2015 - 2022 vt-entertainmentSitemap
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram